Organisator: Mark Hendriks - 8er de wolken

Ontzorgen rondom overlijden

 

Voor en na het overlijden van uw dierbare komt er enorm veel op u af. Zaken waar u op dat moment geen aandacht aan wilt of kunt besteden, maar die wel noodzakelijk zijn. 8er de wolken ontzorgt u door een aantal zaken met u en uw nabestaanden te bespreken en uit te voeren. Van te voren en achteraf.

U kunt denken aan: Welke uitvaartondernemer past het beste bij mij, wat zou een geschikte locatie zijn, wie wordt de woorddienstbegeleider, kies ik voor huisbeveiliging en welke muziek kies ik? Maar ook het regelen van praktische zaken na het overlijden zoals bank- en notariszaken, het aanpassen van verzekeringen, lopende abonnementen en contracten beëindigen en de afspraken maken over de eventuele oplevering van een lege woning.

Organisator: Margriet van Ingen - Uitvaartzorg

“Bij ieder uniek mens, past een bijzondere uitvaart”

Afscheid moeten nemen van iemand die u dierbaar is, brengt verwarring, verdriet en pijn met zich mee. En juist in deze periode moeten er veel besluiten genomen worden. Daar help ik u graag bij. Het belangrijkste is, de uitvaart vorm  geven zoals dat voor u en uw dierbare belangrijk is. U heeft één aanspreekpunt. Ik neem de tijd en luister goed naar uw wensen en daarna regel ik alles met zorg voor u, ongeacht waar u verzekerd bent.

Ook een voorregeling behoort tot mijn werkzaamheden, hiermee neemt u de zorg van uw nabestaande uit handen. Zij weten dan exact wat uw wensen zijn en u weet vooraf waar u aan moet denken en wat de eventuele kosten voor de uitvaart zijn. Mijn werkgebied is  Tilburg en omstreken, voor meer informatie kunt u uiteraard contact met mij opnemen.

Ik ben niet bang om dood te gaan. Ik wil er alleen niet bij zijn als het gebeurt.

Woody Allen

Hoe kunt u Ons vinden:

Beurs Adres:
Cultureel Centrum Jan van Besouw
Thomas van Diessenstraat 1
5051 RJ Goirle
Voor meer informatie

Mark Hendriks / 8er de Wolken
013-534 8130 – 06-373 827 36
info@8erdewolken.nl
www.8erdewolken.nl

Margriet van Ingen / Uitvaartzorg
06 10917970
info@margrietvaningenuitvaartzorg.nl
www.margrietvaningenuitvaartzorg.nl
Facebook:
uitvaartbeursgoirle