Deelnemers

Alpe  d’HuZes  is  een  actie  waarbij  deelnemers  hardlopend,  wandelend  of  fietsend  onder  het motto “opgeven is geen optie” op 6 juni 2019 tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’HuZes beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Team Tilburg lopen en fietsen al jaren Alpe d’HuZes ter nagedachtenis van hun overleden dierbaren en voor de mensen die de strijd verloren hebben of nog steeds hard aan het strijden zijn.

Jacky Leijten
06-46572705
alpedhuzes@kwftilburg.nl

Jeroen Hartel is spreker en ritueelbegeleider op uitvaarten. Het is een vak apart, het vraagt de kunst om goed te luisteren naar de nabestaanden. Zo krijgt hij het verhaal over uw overleden geliefde met nuance en diepgang in beeld. Jeroen leidt de afscheidsdienst. Zijn warme, betrokken wijze van spreken maakt dat u het vinden van de juiste woorden met een gerust hart aan hem kunt toevertrouwen.

Jeroen Hartel MA | spreker
Colijnstraat 12
5121 TG Rijen

www.jeroenhartel.com
info@jeroenhartel.com

06 3614 2002

Bloemen zeggen meer dan 1000 woorden

Afscheid nemen is intens en vaak moeilijk.

In een gesprek vragen we naar de persoonlijkheid van de overledene en streven ernaar om emoties en gevoelens te vertalen naar een persoonlijk bloemstuk.

Een arrangement van Daisy Lane is puur, gemaakt met de mooiste materialen en seizoensbloemen.

Sabine Wijsman

Daisy Lane
Noordstraat 81 B
5038 EG  Tilburg
0135811050

info@daisylane.nl
www.daisylane.nl

Bogra Uitvaartkisten B.V. is al meer dan 80 jaar producent en leverancier van uitvaartkisten. Ons assortiment is zeer uitgebreid; van eenvoudige standaard uitvaartkisten tot zeer luxe modellen.
Onze speciale aandacht gaat ook uit naar het milieu-en maatschappelijk bewust produceren van onze uitvaartkisten.
Het leveren van uitvaartkisten vindt rechtstreeks plaats aan uitvaartondernemingen (business-to-business) Voorraadleveringen geschieden vanuit de fabriek in Enkhuizen. Om ook te kunnen voldoen aan de vraag naar leveringen per uitvaartkist, heeft Bogra een landelijk dekkend netwerk van voorraaddepots. Deze voorraaddepots zijn gevestigd bij een gelieerd vervoersbedrijf.

Bogra Uitvaartkisten B.V.

Voorland 2, 1601 EZ Enkhuizen
Postbus 57, 1600 AB Enkhuizen

T +31 (0)228 31 25 45
F +31 (0)228 31 48 82
M 0653296729

E jan.vankessel@vankessel-uitvaartkisten.nl
I www.bogra.nl

Ieder mens heeft een laatste wens…….

Nog één keer het ouderlijk huis zien. Naar een dierbaar familielid die jarig is. Of nog één keer die club bezoeken waar u altijd zo graag kwam.
Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet zo lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. Omdat ze bijv. aan het bed gekluisterd zijn en zittend vervoer niet meer mogelijk is.
Gelukkig is er dan WensAmbulance Brabant die met een viertal ambulances en ruim 170 professionele vrijwilligers honderden wensen per jaar (kosteloos) in vervulling kunnen laten gaan.

Cees Huijben
pr-sponsor commissie / chauffeur

cees.huijben@wensambulancebrabant.nl
www.wensambulancebrabant.nl

PalliAdvies: Het doel van mijn bureau is om palliatieve zorg onder de aandacht te brengen bij diverse maatschappelijke groeperingen. Palliatieve zorg is de zorg die plaats vindt wanneer mensen te horen hebben gekregen dat ze niet meer beter kunnen worden. Wat betekent dat dan? Voor de betrokkene, voor de omgeving en voor zorgprofessionals?

Annette Vekemans

Tel: 06 – 289 019 58

Elke gedachte is eigen, elke relatie speciaal. Dat maakt Miomind zo bijzonder.

Zoals de persoon die er huist, straalt Miomind de ziel uit. En vertelt zijn of haar verhaal.

U selecteert foto’s uit het leven van de overleden dierbare en MIOMIND brengt ze samen tot een tijdlijn die het levensverhaal vertelt.

Door de foto’s op de urn te bakken wordt het een authentiek interieurstuk dat ook echt iets zegt over de persoon die overleden is.

Je pakt het vast, draait het rond en vult het met as, mooie herinneringen, speciale voorwerpen of persoonlijke berichtjes.

Miomind is een onderdeel van

Ontwerpstudio 22
Rielsedijk 1c
5663 PJ Geldrop
Mob. +31 6 30457672

www.miomind.nl
www.ontwerpstudio22.nl

Wij zijn gevestigd in Goirle sinds 1981, inmiddels een familiebedrijf met 2 dochters erbij.

Gespecialiseerd in herinneringssieraden. We hebbenhier verschillende collecties van, o.a.; See You, Royolz en Soulmate treasures. Maar Paul maakt ook gedenksieraden naar eigen ontwerp en wensen van de klant.

Juwelier Paul Hoogendoorn
Tilburgseweg 64
5051 AJ Goirle

T 013 – 53 45 473

E info@juwelierhoogendoorn.nl
I www.juwelierhoogendoorn.nl

Portretkunst zoals u het nooit eerder zag!
Mainkunstenaars zoekt in een uitvoerig tekenproces naar essentie en gelijkenis.
Waarna de definitieve tekening in staal zal worden gebogen om vervolgens gelast te worden.
Een portret in staal is een, eigentijdse en tevens kunstzinnige, herinnering aan uw dierbare.

www.mainkunstenaars.nl
www.facebook.com/mainkunstenaars
www.instagram.com/mainkunstenaars
www.linkedin.com/mainkunstenaars

(T) Marjon Deul (+31) 06 20909184
(T) Ien Sluyters (+31) 06 52693611

Atelier
Nijverheidsweg 6
5061 KL Oisterwijk

Coachpraktijk Verder na Verlies, deskundige begeleiding bij verlies en rouwverwerking.

Ook begeleiding voor meerdere soorten van verlies, zoals verlies door overlijden, verlies van gezondheid, baanverlies,…..

Aandacht voor het omgaan met verlies, en weer verder gaan met uw leven.

U hoeft het niet alleen te doen

Carla de Jong
Verliescounselor       

Eindsestraat 22
5105 AC Dongen
Mobiel: 06-16675627
Email: carla@hoegajijverder.nl

Website: www.hoegajijverder.nl

Bijjennemie, Creatief Herinneren

De KUNST van het opruimen.
Op enig moment wil je gaan opruimen. Maar O wat is dat moeilijk.
We doen het samen en maken er samen een Herinneringsboek van.

Je bent van Harte Welkom

Jennemie de Beer

M 0614518828

E info@bijjennemie.nl

I www.bijjennemie.nl

“Ik ben een ritueelbegeleider, een professional die met grote zorgvuldigheid inhoud en vorm geeft aan het afscheid van jullie dierbare, de overledene. Dit doen we met woord en beeld. Dit doen we samen en in goed overleg.”

“Iedereen laat een vingerafdruk achter… het gaat erom hoe deze belicht wordt!”

Marion Stabel
Langvennen Noord 28
5061 WZ Oisterwijk

06 – 15 46 17 49

contact@marionstabel-ritueelbegeleider.nl

masja mols rouwdrukwerk ontwerpt rouwdrukwerk. rouwkaarten speciaal ontworpen voor degene van wie afscheid wordt genomen. elk ontwerp is uniek.

soms komt de eindigheid van het leven van iemand die je lief hebt heel dichtbij. maar er zijn ook momenten dat je wordt geraakt door de situatie van iemand die wat verder van je af staat. ook dan is het fijn om op een persoonlijke manier uiting te kunnen geven aan je gevoelens.

troostpost, voor troostkaarten en meer. omdat het fijn is iets bijzonders, iets moois te versturen dat jou en de ander op de juiste manier raakt.

 

masja mols rouwdrukwerk en troostpost zijn onderdeel van
masja mols grafisch ontwerp
veemarktstraat 34

5038 cv tilburg
06 36100704 
ontwerp@masjamols.nl

www.masjamols.nl
www.masjamolsrouwdrukwerk.nl
www.troostpost.nl

Ontruiming in heel Nederland

Ontruimingsdeal is DE specialist in ontruiming in heel Nederland.We zorgen ervoor dat een woning of bedrijf binnen 1 dag bezemschoon is opgeleverd en klaar is voor de eindinspectie.Wij hebben altijd voldoende mankrachten en de juiste materialen beschikbaar om iedere klus te klaren. Als u spullen over heeft na een ontruiming of verhuizing kunt u het natuurlijk verkopen of kunnen wij het milieu verantwoord weggooien. Maar u kunt er ook voor kiezen om het te doneren aan het goede doel. Wij werken samen met DOCK JIT, zij helpt probleemjongeren met het opbouwen van een nieuwe toekomst.

Ontruimingsdeal
Frederikstraat 510
3034 LN Rotterdam
Tel: 0658970352
www.ontruimingsdeal.nl
s.afkir@ontruimingsdeal.nl

In het holst van de nacht, in de vroege ochtend of op een feestdag. De Luisterlijn is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1200 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.

De Luitserlijn

Professor Cobbenhagenlaan 8
5037 DC TILBURG
Kantoorlijn: 013 545 22 62

Afscheid moeten nemen van iemand die u dierbaar is, brengt verwarring, verdriet en pijn met zich mee. En juist in deze periode moeten er veel besluiten genomen worden. Daar help ik u graag bij. Het belangrijkste is, de uitvaart vorm  geven zoals dat voor u en uw dierbare belangrijk is. U heeft één aanspreekpunt. Ik neem de tijd en luister goed naar uw wensen en daarna regel ik alles met zorg voor u, ongeacht waar u verzekerd bent.

Ook een voorregeling behoort tot mijn werkzaamheden, hiermee neemt u de zorg van uw nabestaande uit handen. Zij weten dan exact wat uw wensen zijn en u weet vooraf waar u aan moet denken en wat de eventuele kosten voor de uitvaart zijn. Mijn werkgebied is  Tilburg en omstreken, voor meer informatie kunt u uiteraard contact met mij opnemen.

Jeroen Hartel en Barbara Duijser zijn samen Timbre: ons gecombineerd talent van spreken en zingen brengt de unieke klankkleur van uw overleden geliefde onder ieders aandacht. Oprecht en puur. Tijdens het afscheid zetten we in woord en lied het levensverhaal in het licht. Een herinnering om nooit te vergeten.

Jeroen Hartel en Barbara Duijser
Colijnstraat 12
5121 TG Rijen

www.timbre.live
info@jeroenhartel.com

06 3614 2002

Het laatste hoofdstuk van ons leven, we denken er liever niet aan. Toch krijgt iedereen onherroepelijk te maken met de dood. Voordat het boek definitief dichtgeslagen wordt, is het tijd om afscheid te nemen dat kan bij crematorium Tilburg in aula Aurora, aula Atrium, Andante Café en Grand Café Ode. Wij zijn betrokken, bekwaam, meedenkend, bieden kwaliteit en zijn gastgericht.

Marielle van den Heuvel
Directeur crematorium Tilburg e.o.
Karel Boddenweg 5
5044EL Tilburg
06-53169872

www.crematoriumtilburg.nl
www.stervenenrouw.nl

Mozaiekgedenkstenen

Mozaïek heeft vele toepassingsmogelijkheden als kunstvorm. Het kan worden verwerkt op een grafsteen in een bonte mengeling van kleuren of juist ingetogen van aard.

Het is mogelijk dat u, eventueel met uw kinderen en naasten, naar mijn atelier komt om mee te werken aan de gedenksteen. Het ondersteunt in het rouwproces en werkt troostend en helend. U kunt letterlijk een steentje bijdragen; iedere steen is uniek zoals iedere persoon uniek is.

Jeanine Gerlofsma
jeanine073@hotmail.com

“Lars Zebregs is van kinds af aan al bezig met muziek. Met een gevarieerd en uitgebreid repertoire is hij de zanger, pianist voor diverse gelegenheden.
Hij heeft de nodige jaren ervaring met het muzikaal omlijsten van huwelijksceremonies, afscheidsceremonies, recepties, borrels en huiskamerconcerten. Muziek maken is niet alleen zijn passie, in elk nummer dat hij speelt legt hij zijn hart, ziel en eigen sound.”

Lars Zebregs zanger/ pianist
Oude Tilburgsebaan 37
5133 BD Riel
Tel: 06-41224144
www.larszebregs.nl

Natuurbegraafplaats De Hoevens is gelegen op een eeuwenoud landgoed tussen Alphen en Goirle en biedt de unieke mogelijkheid voor het begraven van een dierbare, midden in de natuur. Ons bijzondere afscheidslocatie ‘De Eik’ biedt een sfeervolle ruimte voor het organiseren van een dienst en/of condoleance. Omdat wij maar 1 uitvaart per dag faciliteren krijgt u alle tijd en ruimte om persoonlijke invulling te geven aan een waardig afscheid. Kijk voor meer informatie op: www.natuurbegraafplaatsdehoevens.nl

Natuurbegraafplaats de Hoevens
Goorstraat 5a
5131 RG Alphen (NB)
T. 06-23434493
E. Communicatie@dehoevens.nl
www.natuurbegraafplaatsdehoevens.nl

Amazing Projects is een glasstudio waar wij met veel plezier en passie werken met glas. Omdat wij verschillende glastechnieken beheersen is ons productaanbod divers en verrassend creatief. Naast het maken van glassieraden, lichtobjecten, glas in lood en glasobjecten, ontwerpen en maken wij ook grafmonumenten en as-sieraden van glas.
Alles handgemaakt in eigen atelier. U kunt bij ons ook iets in opdracht laten maken. Wij delen graag onze tijd en passie met u. Ons streven is mensen te ontroeren en te blijven verwonderen.
Voor een nadere kennismaking bent u uiteraard van harte welkom in onze eigen glasstudio. Graag leiden wij u rond en is er gelegenheid om ons aan het werk te zien.

Caro van de Wijer
Mark Rijkers

Amazing Projects
Noordstraat 81 b
5038EG Tilburg
013-5365059
06-10893243

www.amazingprojects.nl
info@amazingprojects.nl

Een nieuwe en duurzame manier van opbaren

De Bio Sac 200 is een natuurlijk en biologische product wat ervoor zorgt dat uw geliefde gedurende ongeveer vijf dagen mooi opgebaard kan worden, zonder koelplaat of invasieve behandeling. Doordat het lichaam niet gekoeld hoeft te worden zal uw dierbare bij eventuele aanraking minder koud aanvoelen. U heeft geen hinder van gezoem van een koelplaat.

Meer informatie over de natuurlijke manier van opbaren vindt u op onze website; www.biosac.nl

Ann Kooijman
exclusief importeur BIO SAC 200

www.biosac.nl
info@biosac.nl

0031 651328819

Mortuariumbeheerder Postmortale Zorg Tilburg (PMZ Tilburg) is een onafhankelijk en zelfstandig dienstverlener in overledenenzorg. PMZ Tilburg biedt aan nabestaande(n) en regionale uitvaartondernemingen een totaalpakket in overledenenzorg aan. Onze medewerkers zijn deskundig en ervaren om de overledene te vervoeren en/of de wenselijke verzorging met aandacht en respect, voor zowel de overledene als ook de nabestaanden, uit te voeren. Hierbij zijn betrokken- en betrouwbaarheid, twee kernwaarden die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Barend Zeegers – Overledenzorg
info@postmortalezorgtilburg.nl
www. postmortalezorgtilburg.nl

06 11 03 17 27

Als afscheidsfotograaf leg ik de liefdevolle momenten tijdens een uitvaart vast. Afscheidsfotografie is niet het eerste waar je aan denkt bij een afscheid. Toch hoor ik keer op keer dat het erg fijn is om foto’s terug te zien. Het geeft troost en steun en helpt bij het omgaan met het verlies. Het geeft aanleiding om er met anderen over te praten en je ziet wie er allemaal is om je te steunen. Ik ben onopvallend aanwezig. Hoe ik dat doe? Vraag het me tijdens de beurs!

Met vriendelijke groetjes,

Evelien Vugs
Afscheidsfotograaf

www.momentenvanafscheid.nl

 

Tel: 06-509 222 93
Bim van der Kleistraat 11
5063 CD Oisterwijk

Samen met uw dierbare naar de laatste rustplaats in een Rouw V.I.P. uitvaartbus
Rouw V.I.P. uitvaartbussen maken het mogelijk om tot het laatste moment bij uw overleden dierbare te zijn.

De uitvaart kan geheel naar eigen wens worden ingevuld.

Zo kan er bijvoorbeeld in overleg een speciale route worden gereden langs alle dierbare plekken van de overleden.

in de kleine uitvaartbus gaat de dierbare met 8 familileden mee.
2. met de grote grijze uitvaartbus de dierbare met 22 familieleden en een extra rolstoel mee.

3. met de grote blauwe uitvaartbus de dierbare met 26 familieleden of 24 familieleden en een rolstoel.

www.rouwbussen.nl

Peter van Nek
0647848181
www.rouwbussen.nl

Hospice de Sporen is een zorgvoorziening waar terminaal zieken zich met hun naasten kunnen voorbereiden op het levenseinde.

In het hospice is de aandacht en zorg gericht op de laatste levensfase
en staan het begeleiden van de stervende en verzachtende zorg centraal. Uw wens vormt het uitgangspunt zodat het hospice een veilige plek is waar je waardig afscheid kunt nemen van het leven. Ook voor familie, vrienden en anderen die bij het stervensproces betrokken zijn, biedt het hospice een zorgzame en gastvrije plek.

Hospice de Sporen
Bredaseweg 564
5036 NB Tilburg
T 013 462 84 04
E sporen@dewever.nl
www.dewever.nl

Voor aanmelding en informatie
Bureau Zorgadvies
T 0800 3 39 38 37
E bureauzorgdvies@dewever.nl

Notariskantoor Smeets & Weijmer te Goirle

Wij van notariskantoor Smeets en Weijmer te Goirle zijn gespecialiseerd in zaken die geregeld dienen te worden zowel vóór als ná een overlijden.

Het is veelal van belang al vóór het overlijden een aantal zaken goed te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het opmaken van een testament, een schenking ter voorkoming van hoge zorgkosten, of het opmaken een volmacht bij leven in geval van wilsonbekwaamheid (een levenstestament). Ook een Verklaring van Erfrecht is een akte waarmee u te maken kunt krijgen in het geval van een overlijden.

Wij van Smeets en Weijmer notarissen adviseren u graag hoe u uw zaken goed kunt regelen.
Daarom nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend informatie gesprek waarin uw wensen worden aangehoord en u een advies op maat kunt krijgen. Dat gesprek is geheel kosteloos.
Uiteraard bent u bij ons ook aan het goede adres indien u vragen hebt omtrent uw woning of uw onderneming.
U kunt een informatiegesprek aanvragen via ons telefoonnummer: 013-5308444, of via ons mailadres: notarissen@smeetsenweijmer.nl

spost@smeetsenweijmer.nl
www.smeetsenweijmer.nl
T: +31 (0)13 530 84 44
F: +31 (0)13 534 58 49

Tilburgseweg 126
5051 AK Goirle

Postbus 222
5050 AE Goirle

Een uitvaartreportage op video; grote steun voor nabestaanden

Het laatste afscheid brengt vaak veel verdriet met zich mee, waardoor een groot deel van de uitvaart langs de nabestaanden heen gaat.

Het later terug kunnen zien van de uitvaartreportage op video kan voor hen zeer waardevol zijn.

Houvast uitvaartzorg biedt gespecialiseerde begeleiding aan ouders van kinderen die tijdens de zwangerschap of rondom de geboorte zijn overleden.Het afscheid nemen van een baby is bijzonder omdat verwelkomen samen loopt met afscheid nemen. Uit ervaring weten wij wat ouders doormaken en kunnen we hen op passende wijze ondersteunen. Dit doen we door samen met ouders herinneringen te maken en bereiden we samen in alle rust het afscheid voor.

Voor en na het overlijden van uw dierbare komt er enorm veel op u af. Zaken waar u op dat moment geen aandacht aan wilt of kunt besteden, maar die wel noodzakelijk zijn. 8er de wolken ontzorgt u door een aantal zaken met u en uw nabestaanden te bespreken en uit te voeren. Van te voren en achteraf.

U kunt denken aan: Welke uitvaartondernemer past het beste bij mij, wat zou een geschikte locatie zijn, wie wordt de woorddienstbegeleider, kies ik voor huisbeveiliging en welke muziek kies ik? Maar ook het regelen van praktische zaken na het overlijden zoals bank- en notariszaken, het aanpassen van verzekeringen, lopende abonnementen en contracten beëindigen en de afspraken maken over de eventuele oplevering van een lege woning.